Concurs d'idees per millorar el marge dret del parc de la canalització del riu Segre a Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
09-04-2024
Actualitzat: 09-04-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Concurs d'idees per millorar el marge dret del parc de la canalització del riu Segre a Lleida
    Peu de foto: 
    Miquel de Santiago

La Fundació del Paisatge de Lleida ha iniciat el procediment per organitzar un concurs de propostes destinat a despatxos d'arquitectes, amb l'objectiu de millorar el marge dret del parc de la canalització del riu Segre a la ciutat. En aquest sentit, s'ha encomanat a una empresa especialitzada la tasca de redactar les bases que establiran els requisits per a les propostes. A més, aquesta empresa treballarà en col·laboració amb el Col·legi d'Arquitectes de Lleida, segons s'ha informat durant la reunió del patronat de la Fundació.

El concurs de propostes forma part del projecte Espais Singulars i s'estima que les inscripcions es podran realitzar durant la tardor. L'objectiu principal és seleccionar una proposta que millori la integració del riu amb el teixit urbà, fomentant la seva dinàmica i la seva utilitat per a la ciutadania.

A més, durant la reunió del patronat, s'ha aprovat per unanimitat dels grups municipals el pressupost corresponent a l'any 2023. També s'ha informat sobre les iniciatives impulsades per promoure la marca Horta de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà