Concurs d'il·lustració 'El traç de la psicologia' per visibilitzar la vivència de la COVID-19

REDACCIÓ
20-05-2020
  • Concurs d'il·lustració 'El traç de la psicologia' per visibilitzar la vivència de la COVID-19
  • Concurs d'il•lustració 'El traç de la psicologia' per visibilitzar la vivència de la COVID-19
    Peu de foto: 
    Jaume Celma, President del Col·legi de Psicologia de Lleida

La Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoquen un concurs d’il·lustració amb l’objectiu de contribuir a visibilitzar i compartir les vivències i percepcions personals de la ciutadania durant el període d’emergència sanitària a causa de la Covid-19. A més, també vol facilitar a través de la manifestació artística l’expressió d’emocions, sentiments i reflexions, donant-li cos en format físic.

El concurs "El traç de la psicologia" està adreçat als col·legiats i col·legiades del Col·legi Oficial de Psicologia de les terres de Lleida, així com a la resta de col·legiats i col·legiades dels col·legis professionals de l’àmbit sociosanitari de les terres de Lleida: Col·legi Oficial de Treball Social (TSCAT), Col·legi de Pedagogs (COPEC), Col·legi d’Educadores i Educadors Socials (CEESC), Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), Col·legi d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) i la Secció Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes. El primer premi és de 400 €, el segon, de 200 € i el tercer, de 100 €. El termini de recepció de les il·lustracions s’allarga fins al 30 de juny de 2020.

Podeu consultar les bases del concurs en el següent enllaç: https://www.copc.cat/adjuntos/adjunto_15601/v/Bases%20El%20tra%C3%A7%20de%20la%20Psicologia.pdf?tm=1589807245

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?