Concurs a l’Arnau per fer fixos setanta especialistes

REDACCIÓ
06-12-2018
  • Concurs a l’Arnau per fer fixos setanta especialistes

L’Institut Català de la Salut (ICS) estabilitzarà setanta places de facultatiu especialista de l’hospital Arnau de Vilanova a través d’un concurs oposició. Els interessats ja poden inscriure’s a la pàgina web de l’ICS des de dimarts i queden 28 dies hàbils. Llavors, l’ICS publicarà la llista provisional dels admesos i exclosos i tindrà lloc el concurs amb la valoració de mèrits i la realització de proves, seguides d’una entrevista personal.

Aquesta convocatòria arriba després que a començaments d’any n’hi hagués una altra de trenta-cinc places, per la qual cosa la gran majoria dels prop de cinc-cents metges de l’Arnau tindran una plaça fixa.

La convocatòria inclou cinc places d’anestesiologia i reanimació i d’obstetrícia i ginecologia; quatre de cardiologia, cirurgia general i aparell digestiu, cirurgia ortopèdica i traumatologia, medicina intensiva i pediatria; tres de medicina interna, neurologia, oncologia mèdica, urologia i de medicina familiar per a urgències; dos d’anatomia patològica, aparell digestiu, endocrinologia i nutrició, farmàcia hospitalària, microbiologia i parasitologia, oftalmologia, otorinolaringologia, pneumologia, radiodiagnòstic i de radiofísica hospitalària, i una d’angiologia i cirurgia vascular, cirurgia plàstica i reparadora, cirurgia toràcica, dermatologia mèdica quirúrgica i venereologia i de neurofisiologia clínica.

Comparteix

També t'interessarà