Contes infantils en el calendari solidari dels Mossos amb el càncer infantil

REDACCIÓ
15-11-2020
  • Contes infantils en el calendari solidari dels Mossos amb el càncer infantil

La recreació de contes clàssics infantils protagonitza la vuitena edició del calendari solidari dels Mossos d’Esquadra que busca recaptar fons per ajudar l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) i aconseguir l’objectiu de contribuir a millorar la qualitat de vida dels nens i adolescents amb càncer i les seues famílies.

Per al calendari solidari del 2021, els protagonistes de les fotos, entre els quals nens i agents, han recreat diferents contes infantils.

En el cas de les fotografies de les comarques lleidatanes, la Regió Policial de Ponent es va desplaçar a Agramunt, a l’empresa Torrons Vicens, per recrear el conte de Hansel i Gretel, mentre que la Regió Policial del Pirineu va posar per a El conte de la lletera a la Seu d’Urgell. A la pàgina web dels Mossos d’Esquadra es poden consultar els punts de venda on es pot adquirir el calendari solidari. També està disponible el making of, amb la cançó Somia, composta per agents i interpretada per la cantant Lucrecia.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?