Continua la millora del paviment al Parc de les Vies

REDACCIÓ
Publicat: 
27-10-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Continua la millora del paviment al Parc de les Vies

L’Ajuntament de Lleida inicia aquest dimecres la segona fase dels treballs de millora del paviment de tarima de fusta natural existent del Parc de les Vies. En aquesta segona fase es contempla la renovació de 100 m2 de tarima. Les obres duraran unes quatre setmanes. L’actuació consisteix a retirar la tarima de fusta natural en mal estat i deteriorada, que comporta un manteniment continuat, i substituir-la per una tarima tecnològica amb acabat semblant a la fusta.

L’objecte de la reposició de la fusta natural per material sintètic és per la seva gran durabilitat, per la bona resistència mecànica i als canvis de temperatura extrems de la zona, i per reduir les condicions de manteniment. La tarima tecnològica està composada per un 65% de fusta de pi d’origen sostenible i un 35% de resines de polietilè d’alta densitat. És un material 100% reciclable.

També es renovaran els rastells on es recolzarà la nova tarima amb d’altres de pi tractats a l’autoclau. Els treballs es faran amb la brigada municipal d’obres amb la col·laboració de la Fundació Privada Ilersis. D’aquesta manera, es dona continuïtat a l’actuació que ja es va fer al juny, en una primera fase, en què també es van reemplaçar 126 m2 de tarima de fusta natural per una de sintètica. 

Comparteix

També t'interessarà