Contra la discriminació LGBTI

REDACCIÓ
06-12-2018
  • Contra la discriminació LGBTI

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, i la directora general d’Igualtat de la Generalitat, Mireia Mata, van firmar ahir l’acord amb què s’impulsa la creació del nou Servei d’Atenció Integral (SAI) LGBTI de la Paeria. Aquesta unitat donarà atenció a les persones que hagin patit, o estiguin patint, alguna discriminació per la seua orientació sexual. Segons Larrosa, la creació d’aquest servei “representa un salt qualitatiu i extraordinari” en les polítiques de la Paeria i va destacar que aquest “serà un espai de consulta, de reflexió i d’informació que, a més, facilitarà la presa de decisions sobre mesures que siguin oportunes en la defensa dels drets humans”.

De la mateixa manera, el president del consell comarcal del Pla d’Urgell, Joan Trull, també va firmar ahir juntament amb la directora d’Igualtat, l’acord per tal d’impulsar el Servei d’Atenció Integral de la comarca amb l’objectiu de visualitzar la realitat del col·lectiu LGBTI i també donar suport i atenció a la diversitat sexual i de gènere.

Per la seua part, el departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies, organisme del qual depenen els SAI, pretén que per a l’any que ve la majoria dels ajuntaments de tot Catalunya de més de 20.000 habitants i els consells comarcals, tinguin un servei d’aquestes característiques que garanteixi la igualtat i la seguretat de totes les persones.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com celebres la Setmana Santa?