Convoquen el cinquè Premi Saó de Ponent de textos teatrals de petit format

REDACCIÓ
02-12-2020
  • Convoquen el cinquè Premi Saó de Ponent de textos teatrals de petit format

L’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida va acollir ahir la presentació de la cinquena edició del Premi Saó de Ponent de textos teatrals per a espectacles de petit format, dotat amb 5.000 euros i l’obra guanyadora del qual serà publicada per Pagès Editors. El concurs està obert a peces dramàtiques inèdites, en català i de temàtica lliure, amb un màxim de quatre actors. Els originals podran presentar-se fins al dia 15 de febrer.

L’acte va comptar amb la participació del director de l’IEI, Joan Josep Ardanuy; el regidor de Cultura de Mollerussa, Joan Ramon Domingo; Jaume Jovells, membre del jurat; i Francesc Pla, membre de Saó de Ponent, entitat que organitza aquest certamen literari amb el suport del consistori de la capital del Pla d’Urgell, la Diputació de Lleida i l’IEI.

Ardanuy va destacar la “proposta molt singular i diferent de totes” d’aquest premi d’escriptura teatral. El director de l’IEI va afirmar que “venim d’uns mesos molt durs, en què hem vist caure activitats que estaven molt consolidades i com les companyies han hagut de fer equilibris per reinventar-se, canviar formats i moure calendaris per mantenir la cultura al carrer, en definitiva, per no rendir-se”. Per això, va afegir que per a l’IEI “cada acte que fem és un triomf sobre la Covid”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta