Corbins arrenca el curs escolar i engega motors per celebrar la Setmana de la Mobilitat

REDACCIÓ
14-09-2021
  • Corbins arrenca el curs escolar i engega motors per celebrar la Setmana de la Mobilitat

El municipi de Corbins ha començat les classes als centres escolars, amb 107 alumnes de l’escola pública Sol Ixent, amb 14 infants matriculats a P3. Així, el centre només ha vist increment en un alumne respecte al curs passat.

L’escola afronta un nou curs amb les mesures contra la pandèmia per evitar contagis i la il·lusió dels retrobaments entre els alumnes i professorat. Aprofitant el primer dia, l’ajuntament ha començat la Setmana Europea de la Mobilitat (que se celebra del 16 al 21 de setembre), amb una campanya informativa a l’entrada del centre.

El regidor d’educació, Èric Berga, s’ha adreçat a les mares i pares dels alumnes amb uns fulls informatius per conscienciar dels beneficis de la mobilitat sostenible. En clau educativa, el regidor ha ressaltat la importància de portar els fills i filles als centres a peu, evitant en la mesura del possible, l’ús de vehicles, per tal de “garantir zones segures per als vianants i especialment per als infants i fer dels nuclis urbans espais més amables”.

La campanya de sensibilització es durà a terme també a les xarxes socials de l’ajuntament, que cada dia, fins divendres informarà dels beneficis de la mobilitat sostenible.Especial Tornada a l'Escola (Curs 2021 - 2022)

  

Comparteix

També t'interessarà