Corbins arrenca la temporada de piscines

ACN
22-06-2021
  • Corbins arrenca la temporada de piscines
    Peu de foto: 
    Corbins arrenca la temporada de piscines

L’ajuntament de Corbins ha donat el tret de sortida a la temporada de les piscines municipals aquest dilluns, justament en l’inici de l’estiu. L’equipament s’ha adaptat a les mesures anti covid-19, limitant l’aforament al recinte a un 70%, 150 persones, incorporant dispensadors de gel hidroalcohòlic i senyalització en l’entorn de les piscines.

Així, malgrat que l’obligació de dur mascareta en espais exteriors finalitza el dia 26 de juny, els banyistes hauran de dur-la posada per moure’s dins del recinte o en el cas que no es respectin les distàncies.

A més, els vestidors romandran tancats i només se’n podrà fer ús en casos excepcionals. Amb l’inici de les piscines també ha entrat en funcionament el bar-restaurant. L’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, qui ha visitat l’equipament per conversar amb els primers banyistes i els treballadors, ha destacat la il·lusió del veïnat per començar l’estiu “amb millors sensacions que l’any passat, quan just es van obrir amb l’estricte confinament que va patir el Segrià i que ens va obligar a tancar durant uns dies”.

Verdú ha assenyalat que les piscines “són un dels serveis municipals que més aprecien els nostres veïns, ja no per pal·liar els efectes de la calor, sinó pel component social i de germanor que tenen, també gràcies a la restauració que hi ha”.

En aquest sentit, Verdú ha destacat l’accessibilitat d’aquestes piscines amb l’elevador per a persones d’avançada edat, mobilitat reduïda o amb alguna discapacitat. Les piscines de Corbins estaran obertes fins al pròxim 12 de setembre.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?