Corbins celebra els seus primers Pressupostos Participatius

REDACCIÓ
24-01-2020
  • Corbins celebra els seus primers Pressupostos Participatius
  • Corbins celebra els seus primers Pressupostos Participatius
  • Corbins celebra els seus primers Pressupostos Participatius

Corbins ha celebrat els primers pressupostos participatius, un procés participatiu on els veïns i veïnes majors de 16 anys del municipi han pogut decidir en quina actuació volen destinar una part del pressupost municipal. El dilluns 13 de gener va tenir lloc la presentació dels Primers Pressupostos Participatius, on es va explicar les tres propostes d'uns 40.000 € cada una:

  • La renovació, millora i arranjaments de la zona de les piscines
  • La rehabilitació del Centre Cívic
  • La millora i la renovació dels jocs infantils situats a la Plaça de la Sardana i al Parc de la Ronda de la Pau

Els veïns i veïnes de Corbins han pogut votar del 15 al 22 de gener. Aquest 23 de gener van fer el recompte i la proposta guanyadora ha estat la renovació, millora i arranjaments de la zona de les piscines, amb 167 vots. Des de l'Ajuntament de Corbins afirmen que aquesta obra s'executarà durant els propers mesos. En segon lloc, la proposta més votada ha estat la rehabilitació del Centre Cívic, amb 59 vots, mentre que en tercera posició s'hi troba la millora i la renovació dels jocs infantils situats a la Plaça de la Sardana i al Parc de la Ronda de la Pau, amb 45 vots

Des del consistori es mostren satisfets "de poder tirar endavant aquest projecte i facilitar així la participació ciutadana en les actuacions pròpies del municipi".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?