Corbins concentra en un dia la quarta edició del Festival Marges

REDACCIÓ
Publicat: 
17-08-2023
Actualitzat: 17-08-2023 13:26
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Corbins concentra en un dia la quarta edició del Festival Marges
    Peu de foto: 
    Diputació de Lleida

Se celebrarà el 2 de setembre, a la platgeta del parc del riu, amb les actuacions de Kris Tena, Guatatiboa i Compota de Manana


Corbins celebrarà la quarta edició del Festival Marges el 2 de setembre, a la platgeta del parc del riu del municipi. La novetat d’enguany és que l’organització ha concentrat les actuacions en una sola jornada que s’iniciarà a les 20.30 hores, amb l’actuació de Kris Tena que, acompanyada de Leyre Estruch, presentarà el seu primer àlbum autoeditat Game Girl. Seguirà l’actuació de Jessica Abu i Dj Ganja Loopa que, sota el nom de Guatatiboa, acostaran ritmes de funk, soul i els millors grooves en una barreja explosiva (22.00 hores).

El tercer Festival Marges de Corbins clou amb èxit de públic
Peu de foto: 
Foto Bluecollectors

El festival finalitzarà amb la proposta de Compota de Manana, liderats per Erik Castillo, “una banda que va més enllà de la música llatina, amb una proposta divertida i transgressora”, segons ha explicat Pol Alonso. Els organitzadors han justificat la reducció del festival a un dia perquè volien renovar-lo, d’alguna manera, i aquesta era una manera de fer-ho.

Des de l'organització, Aida Lesan ha recordat que en les anteriors edicions del festival han passat artistes com Judith Nederman o Anna Ferrer, entre d’altres, i s’ha sumat a la reivindicació que ha fet l’alcalde de Corbins i diputat, Jordi Verdú, de gaudir del paisatge i d’espais de trobada com els marges del municipi per organitzar activitats culturals com aquesta que res tenen a envejar a algunes que s’organitzen més a prop de les grans concentracions urbanes. És a dir, amb aquesta iniciativa local es volen reivindicar els marges com a terrenys fèrtils per a la música, posant la perifèria al centre.

Corbins se subscriu a la revista Cavall Fort
Peu de foto: 
Ajuntament de Corbins

La vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, ha posat en valor el fet que municipis com Corbins siguin capaços de reinventar-se, així com l’esforç que suposa per a municipis petits l’organització d’activitats com aquesta que atrauen gent al poble i en potencien els seus atractius.

Com en anteriors edicions, l’entrada al festival és gratuïta, prèvia inscripció via formulari, al telèfon 973 19 01 17 o presencialment a l’oficina de l’Ajuntament.

Comparteix

També t'interessarà