Corbins destina 240.000 € a camins que enllacen amb 4 pobles i Lleida

REDACCIÓ
31-12-2020
  • Corbins destina 240.000 € a camins que enllacen amb 4 pobles i Lleida

L’ajuntament de Corbins invertirà gairebé 240.000 euros en la millora dels camins que enllacen aquesta població amb Benavent de Segrià, la Portella, Vilanova de Segrià, Torre-serona i Lleida. La seua longitud oscil·la entre els 2,6 i els 4,2 quilòmetres i els agricultors els utilitzen molt, segons va explicar l’alcalde, Jordi Verdú.

Una altra de les obres que es portaran a terme aquest any que entra és la renovació de la xarxa de creat públic, que té mes de trenta anys, i que se substituirà per llums led. Aquesta actuació, amb la qual es vol promoure l’estalvi energètic, suposarà una inversió de 126.424 euros.

El ple municipal va ratificar el pressupost per al 2021, que ascendeix a més d’1,4 milions d’euros

L’alcalde va indicar que els dos projectes, que ascendeixen a 365.600 euros, es van presentar al Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) però la subvenció que s’ha concedit és insuficient, la qual cosa ha motivat les queixes del consistori. “Esperem la liquidació de l’any i cobraments pendents per sufragar les millores a què caldrà sumar fons propis”, va assenyalar.

D’altra banda, Corbins ha obtingut a través del programa Paisatges de Ponent de la Diputació més de 22.600 euros dels fons Feder de la UE per renovar els accessos a la Vil·la Romana. També instal·larà indicadors i cartells per facilitar les visites a aquesta zona, va remarcar el primer edil. D’altra banda, l’asfaltatge de carrers que inclou una superfície de 4.720 metres quadrats i que estan en mal estat comptarà amb una aportació de 65.000 euros sufragats per la Diputació. Aquesta va ser l’obra triada pels veïns dins dels pressupostos participatius. El ple va aprovar el pressupost per al 2021 que ascendeix a més d’1,4 milions d’euros.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta