Corbins obre el procés de contractació d'un nou arquitecte/a

REDACCIÓ
24-07-2021
  • Corbins obre el procés de contractació d'un nou arquitecte/a

L’ajuntament de Corbins obre el procés de contractació d’un nou arquitecte/a municipal. L’oposició és per cobrir una plaça de funcionari interí per 7,5 hores setmanes. Entre els requisits hi ha que sigui especialitat. La data límit per presentar les sol·licituds és fins al 3 d’agost. Tota llicenciat/da en arquitectura o de grau en arquitectura amb el màster universitari en aquesta mateixa la informació per dur a terme els tràmits es pot trobar a la secció de notícies de la web corbins.cat.

D’altra banda, en ple celebrat aquest dijous es va aprovar per unanimitat modificar les condicions financeres i del període d’amortització del préstec amb el Fons de Finançament a Entitats Locals (FFEELL). Així, amb aquesta ampliació moratòria, que aprofita la mesura publicada l’1 de juliol pel Ministeri d’Hisenda “es redueix de forma significativa la càrrega financera al municipi, que amb la pandèmia ens ha impedit assolir els objectius de reducció de deute que sense el coronavirus, haguéssim aconseguit amb escreix”, ha afirmat l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú.

Altrament, el ple també ha donat el vistiplau per unanimitat a l’expedient de contractació d’obres del projecte de rehabilitació dels camins del terme municipal, una mesura “que beneficia sobretot al teixit empresarial i agrari de la zona”, ha assenyalat Verdú.

En clau social, la sessió plenària va aprovar l’adhesió a l’aliança Educació 360, la moció per la reparació i restitució de la memòria de les acusades de bruixeria –que registra casos al municipi- i una moció de suport al col·lectiu LGTBI.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta