Corbins obre la borsa de treball de l’escola bressol

REDACCIÓ
29-12-2021
  • Corbins obre la borsa de treball de l’escola bressol

L'Ajuntament de Corbins ha obert la borsa de treball per personal qualificat de mestre/a per a la llar d'infants del poble en cas de necessitar cobrir una baixa de personal o cobrir vacants. Es tracta, segons les bases, d'un lloc de feina temporal d'interí, amb horari de matí i tarda. Entre els requisits específics hi ha el fet de tenir la titulació de mestre especialista en educació infantil o qualsevol altre títol declarat equivalent, conèixer el català oral i escrit, i presentar una declaració jurada de no haver estat condemnat per sentència ferma per delictes contra la llibertat i la indemnitat sexual ni per delictes de tràfic d'éssers humans. 

Entre les tasques a realitzar hi ha la de col·laborar amb la resta de l'equip educatiu en l'execució i avaluació dels programes individuals i col·lectius, col·laborar en el projecte educatiu del centre, en l'elaboració d'informes i documentació pedagògica, participar en reunions amb l'equip d'educadors i famílies, introduir hàbits i rutines relatius a les necessitats fisiològiques dels infants, tenir cura de la seva higiene, canviar bolquers, donar àpats, vigilar les migdiades i assumir les tutories, quan sigui el cas, entre d'altres. 

Les persones que vulguin prendre part del procés selectiu han de presentar la documentació al registre d'entrada de l'Ajuntament de Corbins. El període de presentació de sol·licituds acaba el pròxim 3 de gener.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta