Corbins obre les inscripcions per als casals d’estiu de joves i infants

REDACCIÓ
04-06-2021
  • Corbins obre les inscripcions per als casals d’estiu de joves i infants

L’Ajuntament de Corbins ha obert les inscripcions per als casals d’estiu d’infants entre 3 i 12 anys i per a joves d’entre 13 i 17 anys. Ambdós tenen places limitades i el període d’inscripció es pot fer fins al pròxim 21 de juny. En el cas del casal per infants, el fil conductor es basarà en la “Màquina del temps”.

Així, totes les activitats que proposaran els monitors i monitores estaran lligades amb aquest concepte. Pel que fa al casal de joves, el ViuJoco, seran els mateixos joves qui dissenyaran l’itinerari d’activitats, com sortides per l’entorn natural. L’horari d’aquests casals és de 9 del matí a 13h pels infants i de 10h a 13h pel JoCo, durant vuit setmanes. El preu és de 50€ setmanals i en cas de ser família nombrosa o monoparentals, l’import és de  37,50€.

A més, és necessari portar dues mascaretes anticovid-19, esmorzar i aigua. En el cas de l’infantil, també una muda de roba (per a P3 i P4) i una bata o samarreta per realitzar algunes activitats com pintar. Pel casal de joves, també és necessari portar una gorra i crema solar.

Les inscripcions s’han de fer a les oficines de l’ajuntament.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta