Creen uns caramels inspirats amb la boira de Ponent

REDACCIÓ
18-12-2018
  • Creen uns caramels inspirats amb la boira de Ponent

Boira Experience i la fàbrica de dolços Vda.Pifarré i Cia S.L de Bellpuig han creat uns caramels durs amb estèvia, sense sucre, sense al·lèrgens i amb aromes de plantes identificatives amb el territori, i un component secret: la boira. Segons els promotors de la iniciativa, quan te’l poses a la boca, perceps unes sensacions úniques que et transporten a l’entorn de la boira.

Eloi Grau, responsable de qualitat, i Baldo Llusera, gerent i responsable de nous projectes de Vda.de Pifarré, han explicat que crear un caramel inspirat en la boira de Ponent ha estat una experiència intrigant per a ells, amb un resultat molt satisfactori. Els caramels estan presentats dins una ampolla de vidre i es vendrà a través de la pàgina web de Boira Experience i en determinades botigues de la demarcació de Lleida. 

Finalment, amb un somriure a la cara, els responsables han explicat que si aquest any hi ha menys boira que els anys anteriors és degut a què han tingut d’agafar-la tota per poder fabricar aquests caramels, que no deixen de ser una idea més per promocionar el territori a través d'aquest fenòmen meteorològic.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?