Creu Roja Lleida insereix més de 200 persones al mercat laboral durant l'últim any

REDACCIÓ
Publicat: 
01-05-2021
Actualitzat: 01-05-2021 2:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Creu Roja Lleida insereix més de 200 persones al mercat laboral durant l'últim any

Durant l’any passat, la Creu Roja de Lleida ha atès un total 781 persones a través dels programes d’Ocupació dins del Pla Creu Roja Respon que l’entitat va posar en marxa el mes de març passat per fer front a l’impacte de la Covid-19. Les dones representen el 63% de les persones que han rebut suport en l’àmbit laboral. D’aquestes 781 persones, 203 s’han pogut inserir al mercat laboral.

Les actuacions dels diferents programes d’Ocupació tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat i l’accés a oportunitats de feina per als col·lectius amb més dificultats (joves en risc d’exclusió, majors de 45 anys, dones en dificultat social, persones migrades, etc...) i comprenen des d’orientació en la recerca de feina fins a inserció laboral, formació, itineraris personalitzats i pràctiques.

Per poder continuar oferint aquest suport durat la crisi sanitària i social, l’organització ha incorporat noves metodologies d’atenció en format telemàtic i ha ofert a les persones usuàries recursos tecnològics per accedir-hi: tauletes, targetes de dades, ordinadors a les nostres seus i formacions per trencar la bretxa digital.

Aliances amb el món empresarial

Aquestes xifres no haurien estat possibles sense la implicació del món empresarial, que malgrat el context actual ha continuat donat suport al projectes d’ocupació de l’entitat. Un total de 42 empreses de diversos sector professionals hi han col·laborat i han permès a les persones usuàries accedir a ofertes de feina, pràctiques formatives i accions d’assessorament i orientació.

En aquesta línia, la Creu Roja de Catalunya també va organitzar el mes de novembre passat el primer Networking Virtual d’Ocupació en què 150 persones candidates van entrevistar-se  en línia amb 19 empreses per optar a 85 ofertes de feina.

Comparteix

També t'interessarà