Creu Roja reparteix uns 6.000 joguets a nens i nenes de la província

M. C.
04-01-2019
  • Creu Roja reparteix uns 6.000 joguets a nens i nenes de la província

La Vermelleta de Creu Roja ha repartit més de 6.000 joguets entre 3.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat de tota la província, dels quals 1.035 beneficiaris es concentren a la capital del Segrià. La iniciativa s’emmarca en la campanya Els seus drets en joc, que va començar el mes de desembre passat amb l’objectiu de disminuir l’efecte de la marginació infantil que es produeix sobretot en aquestes dates nadalenques.

Prop de 150 voluntaris de l’entitat solidària han organitzat fins avui multitud d’activitats per recaptar joguets i llibres arreu de la demarcació −el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Solsonès, la Noguera, el Pla d’Urgell, les Garrigues, la Segarra, l’Urgell, Lleida i Almacelles− encara que, segons van explicar els impulsors, “a Lleida ciutat ha augmentat el nombre de nens i adolescents que s’han beneficiat d’aquesta iniciativa solidària, mentre que en el conjunt de la província ha disminuït”.

L’objectiu és sensibilitzar sobre el dret dels petits a jugar i posar èmfasi en la importància educativa del joc, ja que la campanya forma part del projecte Joguina educativa, que Creu Roja Joventut desenvolupa al llarg de tot l’any. Els joguets que es van recollir havien de ser nous, no bèl·lics, no sexistes i sostenibles.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?