Cues de jubilats per tenir plaça als cursos d'aiguagim

REDACCIÓ
05-10-2018
  • Cues de jubilats per tenir plaça als cursos d'aiguagim

Desenes de jubilats es van congregar ahir davant de la seu de l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC) a la rambla Ferran abans de les nou del matí, hora de l’obertura, per poder accedir a les places ofertades d’aiguagim dins de les activitats que la Paeria organitza per a la gent gran. Ahir era el dia fixat per a la inscripció i els que esperaven a primera hora ja gairebé van esgotar l’oferta, amb més d’un centenar de places.

L’aiguagim (gimnàstica a l’aigua) és amb diferència l’activitat que cada any té més èxit entre els socis de les llars de jubilats. Es du a terme a la piscina del col·legi Episcopal i ofereix diversos torns d’un dia a la setmana des d’aquest mes fins al febrer. El preu és de 20 euros i per poder formalitzar la inscripció és imprescindible estar empadronat al municipi.

Les cues davant de l’OMAC, que fa un temps eren habituals, s’han reduït dràsticament des que es va traslladar a l’actual seu, que compta amb una sala d’espera més àmplia. A més, ja ha implantat la cita prèvia per a tots els tràmits relacionats amb el padró, que són els més nombrosos.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

L'obertura del turisme estranger al juliol et sembla...

Carregant...
Load next