Cultius il·legals en almenys 10 zones naturals de Sucs

S.C.D.
27-11-2019
  • Cultius il·legals en almenys 10 zones naturals de Sucs

L’alcalde de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Sucs, Guillem Boneu, ha denunciat que hi ha, com a mínim, una desena d’ocupacions il·legals de terrenys que són àrees d’interès natural i són utilitzades per a cultius. “Es tracta de petits terrenys boscosos als voltants de Sucs, d’entre 2.000 i 5.000 metres quadrats, que alguns agricultors s’han apropiat per ampliar els seus cultius, en tenim comptabilitzats almenys una desena, però n’hi pot haver més”, va dir Boneu, que ja va instar a la reunió amb la Paeria de la setmana passada que es fes alguna cosa sobre això.

“L’ajuntament ens ha dit que està ultimant el nou pla forestal, que regularà aquest tipus d’accions i especificarà com actuar sobre això i al principi hauria de portar-se al ple a finals d’aquest any”, va dir l’alcalde de Sucs.

No obstant, Boneu prefereix buscar una solució pactada abans que imposar sancions als agricultors que s’apropien terrenys. “Nosaltres creiem que el més interessant seria negociar un lloguer d’aquests terrenys, que paguin una quota per poder utilitzar-los i així estalviem polèmiques”, va concloure.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?