De l'estabulari del laboratori de la UdL a l'estudi musical

REDACCIÓ
13-08-2020
  • De l'estabulari del laboratori de la UdL a l'estudi musical

Albert Ardèvol és un tècnic de laboratori que treballa a l’estabulari de ratolins de la Universitat de Lleida i que aquest estiu, als seus 59 anys, ha publicat Ànimes biòniques, el primer disc.

Aquest artista amateur va explicar que, tot i que mai s’ha dedicat a la música de manera professional, tota la vida li ha agradat crear els seus propis temes i quan va comprovar que tenia prou material va contactar amb Txabi Ábrego, un productor musical que té l’estudi El Zulo a Almacelles, i tots dos van posar fil a l’agulla. “Són creacions molt senzilles, podríem anomenar-la música casolana”, va explicar Ardèvol, que va afegir que els seus temes es componen bàsicament “de només guitarra, bateria, baix i la meua veu”.

El cantant assegura que mai s’ha censurat a l’hora de compondre i que “sempre m’he deixat portar”. “He intentat establir l’ésser humà enmig de tot, ja que crec que la indústria, els mercats i el progrés han deixat la humanitat en un tercer pla”, va manifestar. Per ara, el disc es troba a Bandcamp i Viasona, i l’autor espera poder presentar-lo en directe quan la situació s’estabilitzi.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els protocols covid a les escoles et fan sentir...?