De Nuvis sorteja 500 € entre les parelles que visiten el saló

REDACCIÓ
Publicat: 
03-11-2022
Actualitzat: 03-11-2022 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • De Nuvis sorteja 500 € entre les parelles que visiten el saló
    Peu de foto: 
    Fira de Lleida
  • De Nuvis sorteja 500 € entre les parelles que visiten el saló
    Peu de foto: 
    Fira de Lleida

Fira de Lleida sortejarà enguany entre totes les parelles que visitin De Nuvis un xec de 500 euros, que podran ser destinats a l’adquisició de serveis i productes que s’ofereixen en el saló. Cal recordar també que els visitants que contractin in situ serveis a la fira podran beneficiar-se de descomptes de fins al 25%, entre altres promocions plantejades pels expositors. Igualment, les persones interessades poden inscriure’s al web www.denuvis.com, amb dret a visitar l’exposició i assistir a les desfilades, actuacions i exhibicions gratuïtament. De Nuvis obrirà les portes els dies 5 i 6 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida.

D’altra banda, els viatges “sostenibles” constitueixen una de les novetats d’aquesta edició. Organitzats per l’agència Disseny Viatges BR4, empresa expositora del saló i que té la seu a Balaguer, els viatges “sostenibles” constitueixen un producte innovador que, seguint les recomanacions i directrius de l’ONU, tenen el doble objectiu de promoure una activitat respectuosa amb el medi ambient i amb la població local del país visitat i sensibilitzar el viatger sobre la realitat social i cultural de la destinació escollida.

Entre altres característiques, els viatges “sostenibles” es porten a terme amb proveïdors que respectin les pautes bàsiques d’igualtat de gènere i els drets humans en general (es descarten, per exemple, visites a activitats en les que hi hagi explotació infantil) i es treballa amb restaurants, comerços i establiments locals, evitant els de les grans cadenes multinacionals.

En aquesta línia, s’organitzen xerrades centrades en la vida i la cultural del país visitat (costums, condicions laborals, etc.), amb visites a escoles i cooperatives agrícoles o artesanals locals, camps de recuperació d’animals (com ara d’elefants) i altres centres significatius. També es promouen accions actives entre els viatgers com evitar l’ús d’ampolles de plàstic o fins i tot, en alguns casos, la neteja de platges.

Maido Roca, propietària de Disseny Viatges BR4, explica que l’agència, juntament amb altres de Catalunya, han creat un Decàleg del Viatge Sostenible que vol promoure aquest tipus d’experiència entre el màxim nombre possible de viatgers. Els objectius són promoure el desenvolupament local, els drets humans i la justícia social als països de destí.

Jordània, l’Índia, Perú, Argentina i diversos països de l’Àfrica central i meridional són alguns dels destins escollits per l’agència balaguerina per portar a terme aquesta experiència.

La 24a edició del saló De Nuvis (Fira d’Organització d’Esdeveniments) comptarà amb 60 expositors, els quals oferiran un extens ventall d’opcions per organitzar un esdeveniment a mida, des de bodes, batejos i comunions a festes d’aniversari, d’empresa o de qualsevol tipus.

De Nuvis acollirà una vintena d’activitats i espais especialitzats, com ara demostracions de maquillatge i perruqueria de núvia i nuvi, música en directe, fotografies amb atrezzo, un concurs fotogràfic, zona de còctel & Dj, foodtrucks, tallers i sessions (tips de maquillatge, activitats florals, consells per escollir vestits de boda i la banda sonora, prestacions d’una wedding planner, tipus de ram de núvia, etc.), exhibicions i tastets. També inclourà 4 desfilades, el dissabte i el diumenge a les 13.00 i a les 19 h, de vestits de núvia, nuvi, festa i comunió.

El certamen obrirà dissabte i diumenge de 10.30 a 20.00 h.

Comparteix

També t'interessarà