Debut amb victòria de l'Asisa Borges Vall a la Champions

REDACCIÓ
13-09-2021
  • Debut amb victòria de l'Asisa Borges Vall a la Champions

Victòria lluitada en el primer partit disputat a la fase de grups de la lliga s’està disputant del 12 al 14 de setembre a la població d’Odorheiu Secuiesc de Romania. L’ASISA Borges Vall s’ha imposat per 3-1 davant el GDCS Juncal en l’estrena a la Champions Europea en un partit intens de 2 hores i mitja de durada.

En el primer partit, Marc Duran no ha pogut amb el jugador base de l’equip portuguès Kirill Shvetshi davant el qual ha perdut per 1-3. En el segon partit, el jugador suec del Borges Viktor Brodd s’ha imposat a Nuno Gonzaga per 3-0.

Amb empat a 1 al marcador Joan Masip ha aconseguit la victòria en el 5 set per 3 – 2 davant Konstantin Chernov. Amb 2-1 a favor de l’ASISA Borges Vall Viktor Brodd ha tornat a ser decisiu, en remuntar un partit que se li havia posat 2 sets en contra per acabar guanyant 3-2 al seu rival i situar el 3-1 al marcador general.

El pròxim partit de l’ASISA Borges Vall tindrà lloc aquest dilluns a les 13.00 hores davant l’AS Pontoise Cergy francès i es podrà seguir en directe en aquest enllaç.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?