Demanen quatre anys i mig de pressó a dos acusats per delictes d'abusos sexuals

ACN
29-10-2020
  • Els jutjats de Lleida, des de l'entrada a l'Audiència, amb la Seu Vella darrere

L'Audiència de Lleida acollirà la setmana que ve dos judicis d'abusos sexuals. Dimecres 4 de novembre es jutjarà un jove acusat d'abusar d'una noia durant la festa major del Pont de Suert de 2017. Segons la fiscalia, el noi, que llavors tenia 19 anys, va despullar i abusar de la noia al carrer tot i l'oposició d'ella. Al dia següent, dijous 5, s'asseurà al banc dels acusats un home que suposadament va magrejar els pits i el cul de la seva fillastra l'any 2018 a Torrefarrera (Segrià), quan ell tenia 43 anys i la noia 15. A més, segons el ministeri públic, l'home entrava al lavabo i obria la cortina mentre la noia es dutxava. Per a cadascun d'ells, la Fiscalia demana quatre anys i mig de presó per un delicte d'abusos sexuals.
En el primer cas, els fets van passar la matinada del 13 d'agost de 2017 pels volts de l'església vella del Pont de Suert. A més de la pena de presó, la Fiscalia sol·licita que es prohibeixi a l'acusat comunicar-se o acostar-se a la noia durant 7 anys. També demana que se li imposin 7 anys de llibertat vigilada i que indemnitzi la víctima amb 3.000 euros.

Pel que fa al segon cas, els fets van passar entre el febrer i l'abril de 2018 a la casa on convivien acusat i víctima. A més dels quatre anys i mig de presó per un delicte d'abús sexual, el ministeri públic sol·licita que es prohibeixi l'home comunicar-se o acostar-se amb la nois durant sis anys, cinc anys de llibertat vigilada i que la indemnitzi amb 4.000 euros pels danys morals.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta