Demanen un registre d’acampades i casals

REDACCIÓ
12-07-2019
  • Demanen un registre d’acampades i casals

El consell del Solsonès ha sol·licitat a les entitats i organitzacions lúdiques que duen a terme activitats de lleure, campaments i excursions a la naturalesa i zones de bosc, que notifiquin i registrin les activitats a la direcció general de Joventut, al consell del Solsonès i els ajuntaments, i que en tot moment estiguin localitzables.

La mesura respon als protocols d’actuació davant de possibles incendis a les zones forestals de la comarca. Durant els mesos d’estiu, la comarca acull desenes d’activitats lúdiques que es duen a terme als boscos i per això des del consell volen promoure l’autoprotecció de les edificacions aïllades i de les persones.

L’any 1998 diversos incendis van cremar més de 27.000 hectàrees que van afectar gran part del Solsonès i des del consell exigeixen que es registrin totes les activitats no només per donar compliment al decret que regula activitats a la naturalesa sinó perquè, en cas d’incendi, aquest registre permetria tenir els usuaris localitzats en tot moment.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta