Demanen unitat per fixar el talent i l'emprenedoria a Lleida

REDACCIÓ
08-10-2020
  • Demanen unitat per fixar el talent i l'emprenedoria a Lleida

Els participants en el primer debat impulsat per la plataforma Lleida Existeix del PSC van demanar unitat entre tots els sectors econòmics i socials de les comarques de Lleida per aconseguir fixar el talent i l’emprenedoria al territori. Així, es va posar l’accent en els efectes de la pandèmia a les comarques lleidatanes.

L’alcalde d’Alcarràs, Manel Ezquerra, va defensar la necessitat d’“anar a defensar units Lleida més enllà de la Panadella”, i va insistir en la necessitat d’impulsar l’emprenedoria com a repte imminent per “afrontar qualsevol crisi”.

En la mateixa línia es va pronunciar la directora de Coaching Lleida, Chus Borrell, que va destacar que la Covid ha avançat 5 anys l’ús de les noves tecnologies a les empreses.

Per la seua part, el president de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Josep Castellarnau, també va apuntar la necessitat de marcar un full de ruta que beneficiï tot Lleida i va reclamar unitat entre tots els sectors. Una cosa que també va destacar el gerent d’Ilertren, Carlos Vicens.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta