Denunciada per punxar-se cocaïna en ple carrer a Lleida

REDACCIÓ
01-09-2021
  • Denunciada per punxar-se cocaïna en ple carrer a Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Aquest dimarts, 31 d'agost, la Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar una dona de 40 anys que estava injectant-se cocaïna a la plaça Santa Clara. Els agents hi van acudir a les 20:30 hores arran d’un avís i al lloc van comprovar que tant al terra com a l’interior de la xeringa hi havia restes. La denuncien per consum de substàncies estupefaents.

D'altra banda, el mateix dimarts, sobre les 17:45 hores, durant un patrullatge de prevenció de consum de substàncies per la zona del casc antic, una patrulla de la Urbana van observar dos joves que, en veure la policia, van fer una maniobra esquiva. Els agents van comprovar que un d’ells duia una bosseta amb una substància vegetal i verdosa, presumptament marihuana, a l’interior. Realitzades les consultes, també van comprovar que al jove, menor d’edat, li constava un requeriment pendent de MMEE com a menor escapolit. Motiu pel qual aquest va ser denunciat per tinença il·lícita de drogues tòxiques i posteriorment traslladat a la comissaria de MMEE on va quedar custodiat.

El mateix dia, al voltant de les 19:30, una altra patrulla va ser comissionada al carrer Comtes d’Urgell al rebre avís d’un grup de persones consumint drogues al carrer. Un cop al lloc, els agents van observar un grup de quatre homes i van comprovar que un d’ells fumava una cigarreta tipus “porro”. Un altre dels integrants del grup tenia una bosseta amb una substància vegetal i verdosa, presumptament marihuana. Un cop identificats els agents van procedir a denunciar els infractors, de 21 i 46 anys respectivament i veïns de Lleida, per consum i tinença il·lícita de substàncies estupefaents.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?