Denunciats cinc bars de Lleida per incomplir les mesures anticovid

ACN
15-12-2020
  • Denunciats cinc bars de Lleida per incomplir les mesures anticovid
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat entre divendres i diumenge els responsables de cinc bars de la capital del Segrià per no respectar algunes de les mesures establertes per les autoritats per fer front a la pandèmia de la covid-19 com ara superar el límit d'aforament del local, permetre que els clients consumissin a la barra, incomplir l'horari de tancament de l'establiment o no respectar les distàncies de seguretat. Així mateix, en un d'aquests bars, els agents de la Urbana van detenir un veí de Lleida de 29 anys al qual li constava en vigor una ordre de recerca i detenció d'un jutjat de Lleida amb motiu d'un delicte contra la seguretat del trànsit.

La primera actuació va tenir lloc el divendres, dia 11 de desembre, a les 19.40 hores. Arran d'un avís d'un ciutadà, una patrulla va acudir a un bar del carrer Júpiter. Els agents van observar cinc clients que estaven consumint a la barra del local i sense mantenir distància de seguretat. Els agents van denunciar el responsable del bar per incomplir les mesures d'higiene i prevenció al seu establiment. A la vegada, els agents van detenir un dels clients, un home de 29 anys i veí de Lleida. Els agents van comprovar que li constava una ordre judicial de recerca i detenció.

El dissabte 12, a les 18.25 hores, els agents van denunciar el responsable d'un bar del carrer Joan Baiget després de constatar que al local hi havia un nombre de persones que no respectaven la distància de seguretat entre elles. Els agents van denunciar el responsable per no respectar el límit d'aforament i incomplir les mesures d'higiene establertes. Poc després, cap a les 20.15 hores, una patrulla va observar una gran quantitat de clients en un bar del carrer Nord, alguns dels quals consumint a la barra. Els agents van denunciar el responsable del bar per no respectar el límit d'aforament, i per incomplir altres mesures com ara tenir taules amb més de quatre persones, no respectar la distància entre les taules i per permetre el consum la barra.

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Lleida va desallotjar diumenge cap a les 17.30 hores 43 persones que es trobaven a l'interior d'un bar del carrer Germans Izquierdo i van denunciar el responsable de l'establiment per no respectar el límit d'aforament del local. Així mateix, el cos va denunciar a les 23.50 hores el responsable d'un bar del carrer Joan Maragall per incomplir l'horari de tancament. Així mateix, els agents també van denunciar els set clients que es trobaven al bar per no portar mascareta i per saltar-se el confinament nocturn.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta