Denuncien al Segrià un professor d'autoescola per anar begut i dormir-se durant una pràctica

REDACCIÓ
Publicat: 
04-02-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Denuncien al Segrià un professor d'autoescola per anar begut i dormir-se durant una pràctica
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Mossos d'Esquadra)
  • Denuncien al Segrià un professor d'autoescola per anar begut i dormir-se durant una pràctica
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Mossos d'Esquadra)

Els Mossos d’Esquadra han denunciat administrativament un professor d’autoescola per dormir-se durant una pràctica i trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Els fets van succeir ahir, a primera hora de la tarda, durant un patrullatge dinàmic d’una dotació de trànsit per l’autovia A-2.

A l’altura del punt quilomètric 459, dins del terme municipal d’Alpicat, els agents van avançar un vehicle d’autoescola i van observar que l’acompanyant, que seria el professor de la pràctica, estava dormint.

Els agents van realitzar una maniobra per col·locar-se a l'alçada del vehicle per observar-ho novament i, en confirmar que estava dormint, van realitzar indicacions al conductor per sortir de l'autovia per la carretera L-800.

Un cop aturats, van confirmar que el conductor era un alumne, que tot just estava realitzant la segona classe pràctica, i l'acompanyant era el professor. A efectes legals, tot i qui condueix és l'alumne, el professor es considera conductor i, per tant, se li aplica tota la normativa al respecte.

A més, els mossos també van observar que presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques. En sotmetre’s a la prova de detecció alcohòlica va donar un resultat positiu de 0.29 mg/l.

Els agents el van denunciar administrativament per conduir sota els efectes de l’alcohol i per conducció negligent. També es comunicaran els fets al Servei Català del Trànsit, donat que es tracta d'un professor titulat i que aquests fets s'han produït mentre exercia com a tal, per si en deriven més responsabilitats.

Atès que l'alumne no es podia fer càrrec del vehicle es va presentar un responsable de l’autoescola per evitar la immobilització del vehicle i continuar l’activitat.

Comparteix

També t'interessarà