Denuncien quatre abocaments il·legals, tres a l'Horta de Lleida i un al centre de la ciutat

REDACCIÓ
Publicat: 
20-11-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Denuncien quatre abocaments il·legals, tres a l'Horta de Lleida i un al centre de la ciutat
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La Guàrdia Urbana ha denunciat en els darrers dies quatre abocaments il·legals més, dels quals tres han estat a l’Horta de Lleida i un al centre de la ciutat. En aquest sentit, la policia de proximitat ha identificat les persones autores dels fets i s’han obert els corresponents expedients sancionadors.

Dels tres abocaments il·legals a l’Horta de Lleida, un s’ha localitzat al camí de Montcada i els altres dos a la partida Quatre Pilans. En aquest últim cas, a més, es va requerir als autors dels fets que netegessin el terreny. El quart abocament no controlat es va detectar al carrer Vallcalent.

Prova pilot de la Paeria per evitar abocaments de runa a l'Horta
Peu de foto: 
Ajuntament de Lleida

Cal destacar que aquestes actuacions son fruit de la tasca intensiva i de proximitat que estan duent a terme els 32 nous agents que formen part de la nova estructura de la Guàrdia Urbana que està distribuïda en diferents zones de la ciutat: Sucs, Raimat, Centre Històric, Eix Comercial, zona que engloba els barris de Cappont, Bordeta, Magraners; zona que engloba els barris de Pardinyes, Balàfia, Secà de Sant Pere i Llívia; zona que engloba els barris de la Mariola, Turó de Gardeny, Camp d’Esports, Ciutat Jardí, Pius XII-Universitat, Zona Alta-Ricard Viñes, Clot de les Granotes, Escorxador i Instituts-Sant Ignasi, i l’Horta de Lleida. La nova unitat de policia de proximitat treballa en torns de matí i tarda, de forma fixa de dilluns a divendres.

Reunions amb les Associacions de Veïns i la FAVLL

La regidoria de Seguretat, Mobilitat i Civisme ha dut a terme la passada setmana diferents reunions amb les Associacions de Veïns i la FAVLL per presentar la nova policia de proximitat. D’aquestes primers dies destaca la bona rebuda d’aquest nou servei per part dels veïns i veïnes, especialment a les partides de l’Horta. Així, durant aquests dies han anat explicant quina és la seva tasca i en què poden fer servei a la ciutadania.

Així, la tinent d’alcalde i responsable d’aquesta àrea, Cristina Morón, juntament amb els comandaments de la Guàrdia Urbana, es va reunir amb l’AV Centre Històric (AV Jaume I + AV Amics de la Pl Ereta), AV Eix Comercial, AV Noguerola, AV Secà, AV Pardinyes, AV Balàfia, AV Llívia, AV Mariola-Camp d'Esports, AV Clot de les Granotes, AV Escorxador-Instituts Sant Ignasi, AV Magraners, AV Bordeta, AV Cappont i, finalment, amb les diferents Associacions de Veïns de l’Horta de Lleida.

En aquesta darrera reunió, a més, es va informar als veïns i les veïnes que els agents de proximitat assignats a l’Horta de Lleida disposen d’un mòbil corporatiu per tal que tinguin contacte directe per denunciar, informar o consultar qualsevol incidència. Els caps de setmana, podran utilitzar el telèfon general de la GU. Aquesta és una petició que sorgeix de la Comissió de l’Horta.

Comparteix

També t'interessarà