Destrueixen nius d’orenetes a Balaguer i les Borges Blanques

REDACCIÓ
29-06-2018
  • Destrueixen nius d’orenetes a Balaguer i les Borges Blanques

Els Agents Rurals han obert una investigació per la destrucció de nius d’orenetes a Balaguer i a les Borges Blanques. A la capital de la Noguera, va ser un ciutadà qui va donar l’avís després d’observar les destrosses en ple centre de la localitat. Els Rurals es van desplaçar fins al lloc, van comprovar que hi havia 19 nius destrossats i van recollir de la vorera set cries mortes. Els Agents Rurals també investiguen a les Borges Blanques la destrucció d’uns altres dos nius d’oreneta. Uns fets pels quals han presentat denúncia.

Segons recorden els rurals, es tracta d’una espècie protegida i destruir nius o provocar-ne la mort és un delicte contra la fauna, castigat amb multes i fins penes de presó.

D’altra banda, els Agents Rurals, a petició dels Mossos, van rescatar un gos de raça potencialment perillosa a la Pobla de Segur i van instar el propietari a garantir que no es tornarà a escapar. Així mateix, van denunciar dos persones a Camarasa per portar gossos de raça potencialment perillosa sense morrió ni documentació.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Et sembla bé relaxar l'ús de mascareta?