Detenen una banda dedicada a sabotejar alarmes d'escoles per robar material informàtic

ACN
18-05-2022
  • Detenen una banda dedicada a sabotejar alarmes d'escoles per robar material informàtic
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Una banda de lladres especialitzada ha sabotejat el sistema de subministrament elèctric de tres centres educatius d'Alella, Teià i Premià de Dalt, a la zona del baix Maresme, amb intenció d'entrar-hi a robar quan s'exhaurissin les bateries auxiliars de les alarmes. Les direccions dels centres van donar l'avís a la policia el dissabte 14 de maig i l'endemà, diumenge 15, un operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra i les Policies Locals dels tres pobles va permetre detenir els set lladres quan accedien a una escola bressol d'Alella. Aquest és el segon intent de robatori de les mateixes característiques a la zona, després que el passat mes de febrer la policia frustrés un triple robatori a tres escoles d'Alella amb el mateix modus operandi.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els dos casos no estan relacionats i els haurien comès diferents grups. Als detinguts del darrer cap de setmana se'ls relaciona també amb dos robatoris a l'interior de vehicle als aparcaments de dos restaurants de Teià, el passat 12 de maig.

Entre els detinguts hi ha dos menors d'edat, que han passat a disposició de la Fiscalia de Menors. Les altres cinc persones han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta