Detinguda una dona de 48 anys per vendre droga des d'un pis de Lleida

REDACCIÓ - ACN
Publicat: 
25-09-2023
Actualitzat: 25-09-2023 19:30
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Detinguda una dona de 48 anys per vendre droga des d'un pis de Lleida
    Peu de foto: 
    Foto d'arxiu: Miquel de Santiago

Els Mossos van localitzar a l'interior del domicili 11 embolcalls de cocaïna i 16,8 grams de cabdells de marihuana


Els Mossos d'Esquadra van detenir el divendres passat una dona, de 48 anys, per traficar amb drogues des d'un pis al carrer Bellavista de Lleida. La policia va tenir coneixement a principis de juny de la possible venda de substàncies estupefaents en un edifici d'aquesta via i van obrir una investigació que els va permetre determinar el domicili d'actuació. Els agents van establir en els darrers tres mesos una sèrie de vigilàncies a la zona que els han permès constatar fins a 35 transaccions de droga, algunes de les quals amb la participació directa de la principal investigada.

Un cop recollits els indicis suficients, els mossos van efectuar un dispositiu d'entrada i perquisició al domicili investigat en què van localitzar una caixa amb 11 embolcalls de cocaïna preparats per a la venda, una bossa amb 16,8 grams de cabdells de marihuana, 975 € en bitllets fraccionats, una bàscula de precisió amb restes de cocaïna, retalls de plàstic per conformar les dosi de venda i una llibreta amb anotacions respecte a les vendes realitzades.

D'aquesta manera, els agents van detenir la dona com la suposada autora d'un delicte contra la salut pública. La detinguda va passar a disposició judicial aquest dissabte davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà