Detinguts per agredir i robar a un home de 62 anys a Lleida

REDACCIÓ
02-03-2021
  • Detinguts per agredir i robar a un home de 62 anys a Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut M.E.S. de 28 anys, natural d’Algèria i veí de Puigcerdà, i Y.S. de 19 anys, natural del Marroc i veí de Lleida, per un delicte de robatori amb violència. Els fets han tingut aquest dimarts, 2 de març, al voltant de les 01:00 hores, quan una patrulla que circulava per la Plaça Espanya ha estat requerida per un ciutadà el qual els ha manifestat que feia pocs minuts ha vist com dos joves agredien un home i li sostreien una maleta. El testimoni ha facilitat als agents la descripció de les parts, tant dels autors com de la víctima.

S’ha localitzat a la víctima a la mateixa Plaça Espanya, el qual ha manifestat als agents que mentre es trobava caminant, dos individus l’havien agredit i sostret una maleta, a més d'haver-li regirat les butxaques mentre l’agafaven fortament i li donaven cops al cap i a la cara. La víctima, de 62 anys, ha estat atesa de les lesions al CAP de Prat de la Riba.

Als pocs minuts, des de les càmeres de videovigilància de la sala de comanament els agents han observat dos individus corrent pel carrer Audiència, direcció Rambla de Ferran, la descripció dels quals coincidia amb la facilitada pel testimonis. Una patrulla s’ha dirigit ràpidament al lloc i els ha aturat. Els dos individus han realitzat resistència activa, donant cops i insultant als agents, en arribar altres patrulles de recolzament, s’ha procedit a la seva detenció.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta