Detinguts quatre menors per robar en diversos vehicles a Lleida

REDACCIÓ
03-08-2021
  • Detinguts quatre menors per robar en diversos vehicles a Lleida

La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta matinada quatre menors d'edat relacionats amb robatoris a l'interior de diversos vehicles a Lleida. Els fets van tenir lloc aquest dimarts, sobre les 01:30 hores, quan varies patrulles es van desplaçar al pàrquing públic del camp de fútbol de l’Atlètic Segre, al carrer Riu Ebre, en rebre avís que diversos joves estaven trencant vidres de vehicles i sostraient objectes de l’interior. Testimonis del fets van facilitar la descripció dels joves, podent ser aturats i identificats al mateix carrer Riu Ebre.

Els agents van localitzar en l’escorcoll preventiu múltiples objectes que els propis joves van reconèixer que no eren seus i que els havien sostret de l’interior de diversos vehicles estacionats. En total, s’han localitzat un total de 6 vehicles violentats i regirats. La patrulla ha procedit a la detenció de A.K.H. de 17 anys, L.S.Z. de 15 anys, R.T.B. de 16 anys i P.B.R. de 16 anys per un delicte de robatori interior de vehicle.

Per tal d'evitar aquest tipus de robatoris, la Guàrdia Urbana aconsella no deixar objectes personals o de valor dins dels vehicles (i menys a la vista), aparcar en carrers il·luminats, no deixar-lo massa dies al mateix lloc i, al sortir, comprovar que està ben tancat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?