Deu anys de "Posar-se La Gorra" amb AFANOC

REDACCIÓ
Publicat: 
11-02-2023
Actualitzat: 11-02-2023 13:27
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Deu anys de "Posar-se La Gorra" amb AFANOC
    Peu de foto: 
    AFANOC (Ajuntament de Lleida)

L’alcalde Miquel Pueyo ha assistit a l’acte del 10è Aniversari d’AFANOC de Lleida i Posa’t la Gorra, dut a terme a l’Amfiteatre dels Camps Elisis. L’entitat ha anunciat la data de la celebració, que tindrà lloc el dia 5 de març a la Seu Vella de Lleida. L’alcalde ha fet una crida animant  tota la ciutadania a contribuir a aquesta causa: “Ens posem i ens posarem la gorra i sabrem que som més útils i propers a les nenes, als nens i a les famílies d’AFANOC”, ha declarat el paer en cap. 

La Paeria ha celebrat, juntament amb l’AFANOC el 10è Aniversari del naixement de l’entitat i de la campanya  Posa’t la Gorra. Aquest acte s’ha fet a l’Amfiteatre dels Camps Elisis i hi han assistit els tinents d’alcalde, Toni Postius, Montse Pifarré i Paco Cerdà. També els han acompanyat el conseller de Salut, Manel Balcells , el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, el sots delegat del Govern, José Crespin, i la Presidenta d’AFANOC, Maite Montañés, a més de la regidora Cristina Morón, entre d’altres.

En el marc de la celebració de l’acte d’aniversari de la creació d’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) s’hi ha destacat com a fet més important l’impuls de la campanya Posa’t la Gorra de suport als infants que tenen càncer. Les autoritats han reiterat la importància d’assistir a l’esdeveniment del dia 5 de març  en solidaritat amb els infants i adolescents que pateixen càncer.  A més, es podrà adquirir la gorra d’aquest any, dissenyada per Xevi Gallego. Durant l’acte, tots els participants l’han portat ficada per mostrar el  seu suport cap aquesta causa.

Diferents escoles del barri de Cappont han pogut gaudir d’aquest acte on l’AFANOC els hi ha donat les gràcies amb l’obsequi d’imants amb la il·lustració dels Xuklis (éssers màgics que acompanyen als infants que passen pel procés oncològic). Per finalitzar, un mag ha ofert un espectacle de màgia per a tots els nens i nenes.

Comparteix

També t'interessarà