Diada de Sant Miquel anticipada a la plaça Paeria

REDACCIÓ
26-09-2022
  • Diada de Sant Miquel anticipada a la plaça Paeria
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La Plaça Paeria ha estat un any més l’escenari de la Diada de Sant Miquel, malgrat que enguany amb uns dies d’antelació, ja que la setmana vinent els de la colla bordeus i els Capgrossos de Mataró, que ha estat l’agrupació convidada, tenen previst participar en el concurs que se celebrarà a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona.

El paer en cap, Miquel Pueyo; el regidor de Festes i Tradicions, Ignasi Amor, i la tinent d’alcalde Jordina Freixanet, juntament amb els regidors Joan Ramon Castro i Carme Valls, han assistit a la diada i han saludat els caps de colla al despatx noble de la Paeria en finalitzar les seves actuacions. Ha estat llavors quan els Castellers de Lleida han lliurat als Capgrossos una placa amb motiu de l’agermanament d’ambdues colles, amb qui fa més de 20 anys que comparteixen plaça.

Els grallers i talabers han protagonitzat pels carrers de la ciutat les matinades de la diada en la qual han enlairat un Pilar de 4 caminat, amb què han entrat a plaça, per continuar amb un 5d7, 7d7, 4d7, Vano de 5 i 3 pilars de 4, un caminat al balcó. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?