Dimecres vinent, signatura del conveni per impulsar l'INEFC-Pirineus a la Seu d'Urgell

REDACCIÓ
25-05-2020
  • La Diputació de Lleida prorroga les mesures excepcionals fins al 26 d'abril

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, signarà, per via telemàtica, aquest dimecres, 27 de maig, a les 10.30h el conveni per impulsar l’INEFC-Pirineus a la Seu d’Urgell, juntament amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega; el rector magnífic de la Universitat de Lleida (UdL), Jaume Puy i el director de l’INEFC, Jordi Solà. El secretari general de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras també participarà a l’acte.

D’aquesta manera, el Govern continua amb la seva vocació d’enfortir el territori i dona resposta a la demanda de crear un Grau de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE), coordinat per l’INFEC i adscrit a la UdL. Des de la capital de l’Alt Urgell es podrà estudiar presencialment el grau d’especialització d’esports natura.

Els mitjans de comunicació podran seguir la presentació per l’aplicació Zoom i, en acabar, podran formular preguntes.

És imprescindible acreditar-se, prèviament, per poder participar en aquesta presentació enviant un correu electrònic des d’una adreça corporativa del mitjà facilitant noms, cognoms i mitjà a qui representa a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat. L’acreditació s’haurà de fer abans de demà, dimarts 26 de maig, a les 20h. Els periodistes acreditats rebran un correu electrònic amb l’ID del zoom per connectar-se

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?