‘Diumenges a tot ritme’, a la tardor amb sis concerts

REDACCIÓ
25-10-2019
  • ‘Diumenges a tot ritme’, a la tardor amb sis concerts

Diumenge que ve (12.00) arranca la 22 edició del cicle Diumenges a tot ritme, que en aquesta ocasió se celebra a la tardor i que comptarà amb sis concerts, entre els quals i com a novetat també hi haurà un musical. El certamen, que organitza l’escola L’Intèrpret de Lleida, segueix fidel a l’estil pedagògic dels concerts, els diumenges al migdia al Cafè del Teatre i per al públic familiar.

El programa começarà amb el grup juvenil lleidatà Pernil Salat, sorgit de L’Intèrpret, que oferirà aquest diumenge l’espectacle La història del rock català, un repàs d’èxits des dels anys vuitanta fins a l’actualitat. El 10 de novembre serà el torn del grup de Sitges Veneno en la Piel, de versions de pop-rock. El 24 de novembre, el concert anirà a càrrec del quartet de clarinets Check in Quartet. L’1 de desembre es posarà en escena el musical Lila, una princesa diferent –pensat sobretot per a nens de Primària– amb els cantants i actors Patrícia Paisal i Mikel Herzog.

La música clàssica serà protagonista el 15 de desembre amb Alfons Pérez al violí i Martí Varela a la viola. El 22 de desembre es tancarà el cicle amb instruments de vent i Oksana Shymanska al piano. L’entrada costa 5 euros (nens fins a catorze anys, tres euros i els menors de quatre, gratis).

En les 21 edicions celebrades fins ara, el cicle ha reunit gairebé 23.000 espectadors en 121 concerts, amb 263 músics i 22 formacions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?