Diversió en el Cucalòcum Primavera

SEGREcom
31-03-2015
  • Diversió en el Cucalòcum Primavera

Diversió, formació i esport. Són els tres eixos que defineixen el Cucalòcum Primavera, el parc infantil de Setmana Santa lleidatà, que aquest any arriba a la vuitena edició i que estarà obert fins dijous vinent. El Cucalòcum va obrir ahir les portes al pavelló 3 de Fira de Lleida amb una vintena d'activitats físiques i esportives, tallers de manualitats i accions de sensibilització.

Al matí, els primers a atansar-s'hi van ser nens, acompanyats de pares, oncles i avis. Tots coincidien a afirmar que el parc és "una molt bona opció" per divertir-se durant aquests dies sense classes.

La inauguració oficial va tenir lloc a la tarda i els organitzadors van assegurar que durant tota la primera jornada es va registrar una bona afluència de públic.

El saló obre les portes durant les vacances de Setmana Santa amb el triple objectiu de proporcionar un espai d'activitat i exercici als nens, facilitar la conciliació familiar i laboral i proporcionar propostes de formació i de sensibilització. Una és el taller Menjar bé és divertit!, que organitza l'Associació Contra el Càncer (AECC) i que compta amb un concurs de dibuix.

Entre les activitats de les quals poden disfrutar els visitants hi ha un parc de psicomotricitat, hoquei patins, passejades a cavall, bàsquet, unflables, taller de manualitats, mostra d'animals, handbol, korfbal, llits elàstics, dinobús, ludoteca, etc.

Les atraccions estrella (i que ahir ja registraven cues) són els unflables i els llits elàstics. Per als més petits, la Paeria també ha instal·lat la ludoteca amb jocs de taula, jocs simbòlics, d'exercici i de construcció. L'horari del saló és de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. L'entrada costa 2 euros per a adults i 3 per a nens.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Quina opinió et mereix el transport públic a Lleida?