Diversitat d'opinions en el primer sense mascareta a l'exterior

ACN
26-06-2021
  • Diversitat d'opinions en el primer sense mascareta a l'exterior

Aquest dissabte és el primer dia en què l'ús de la mascareta no és obligatori a l'exterior per protegir i protegir-se de la covid-19, sempre que es pugui mantenir la distància de seguretat entre no convivents. Als carrers s'han vist ja ciutadans sense mascareta, però també molts que han decidit continuar portant-la.

Els ciutadans han mostrat divisió d'opinions sobre la mesura aprovada pel Consell de Ministres aquest dijous. Fins i tot s'han vist persones que anaven juntes, una amb mascareta i una altra sense. Alguns veïns han mostrat "alleujament" per no haver de dur-la, mentre altres se senten "més segurs" amb la mascareta posada.

La fi de l'obligatorietat de portar mascareta als espais exteriors després de gairebé un any s'ha traslladat de manera desigual als carrers de Lleida. I és que bona part de la gent que aquest dissabte al matí ha sortit a l'exterior ho ha fet encara amb la mascareta posada, mentre altres han anat sense, sobretot en aquells espais on es pot respectar la distància interpersonal.

A l'Eix Comercial, la majoria de la gent ha optat per posar-se la mascareta ja que, malgrat molts celebren la nova normativa, asseguren que se senten "més segurs", a més de ser un acte de "respecte". Els que han anat a comprar també han dit que és més còmode portar la mascareta posada tota l'estona, per no haver-la de posar i treure cada vegada que entren a una botiga.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta