‘Divertimento’ de Josep Ripoll a l’Espai Cavallers

REDACCIÓ
13-07-2019
  • ‘Divertimento’ de Josep Ripoll a l’Espai Cavallers

El polifacètic artista lleidatà Josep Ripoll (1951), impulsor de nombroses iniciatives culturals en l’àmbit de la música –forma part també del grup Virtuts Homòlogues- i de l’art, va inaugurar ahir a la galeria Espai Cavallers de Lleida l’exposició Objectes pertorbadors, formada per una trentena de peces amb què mostra una de les seues particulars maneres de mirar i veure el món.

Es tracta d’“un exercici conceptual de concentració en un tema, el món, amb l’objectiu de desenvolupar-lo fins on sigui possible”. Una reflexió en la qual l’atzar i l’aspecte més lúdic formen com sempre en aquest artista una part important del missatge que vol transmetre al públic.

L’exposició, que podrà veure’s fins al 5 d’agost, és per a l’artista “un divertimento personal, una mica sarcàstic, però que ve a ser la meua manera de protestar, denunciar, i també riure’m d’algunes situacions actuals que m’impacten. No és una proposta negativa però sí que té intencionalitat”. En la línia habitual del treball de Ripoll: “Sempre faig el que em sembla i quan em sembla, només per divertir-me.”

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'anomenat 'pin parental'?

Carregant...
Load next