Divina Pastora reitera que vol reobrir L’Aliança

M. MARQUÈS
20-10-2018
  • Divina Pastora reitera que vol reobrir L’Aliança

La propietària de la Clínica de Ponent (antiga L’Aliança), Divina Pastora, va reiterar ahir als treballadors del centre que la seua intenció és reparar “el que faci falta” de l’estructura de l’edifici per poder reobrir la clínica. Així ho va traslladar ahir en una reunió feta a la Cambra de Comerç per informar-los de la situació.

Segons van informar diversos assistents, Divina Pastora també els va assegurar que la seua intenció és “que l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) afecti el mínim de treballadors possibles”, dels dos-cents que té la plantilla i que continua estudiant on operar els pacients que li deriva la sanitat pública a través del concert vigent.

Per la seua part, la delegada de Salut, Divina Farreny, va explicar ahir que esperen que la clínica els notifiqui per escrit en quins centres podrà fer l’activitat que té contractada. Una vegada ho faci, aquesta derivació haurà de ser autoritzada pel CatSalut. Farreny també va assenyalar que estan esperant l’informe tècnic de l’estat de l’estructura de l’edifici. Aquest ha d’indicar si la clínica pot reobrir-se o quines actuacions s’han de dur a terme i per quant de temps, encara que tot apunta que seria un mínim de sis mesos.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?