⏯️ Doble premi de la Societat Catalana de Biologia per l'alumnat d'un institut lleidatà

REDACCIÓ
21-03-2021
  • ⏯️ Doble premi de la Societat Catalana de Biologia per l'alumnat d'un institut lleidatà

La Societat Catalana de Biologia (SCB) ha premiat per partida doble l'alumnat de 4t d’ESO B de l’Institut Canigó d'Almacelles en un concurs que té com a objectiu comprendre que la conservació del medi natural (biodiversitat, funcionament dels ecosistemes) és un dels mecanismes més efectius per a evitar l’emergència de pandèmies, com l’actual covid-19, i implicar-los en la difusió d’aquest missatge.

Enguany el repte era  “Per què és important preservar la biodiversitat per evitar futures pandèmies?”. Davant aquesta qüestió, l’alumnat va presentar dos vídeos sota els títols "El principi de la fi" i "L’expansió d’un nou virus"  que han estat premiats, juntament amb un altra producció d’un institut del Maresme.

 El premi, un xec de 800€ en total, és un reconeixement a la feina dels joves i serà repartit entre tota la classe "perquè tothom hi ha treballat de forma excel·lent". El lliurament de premis va tenir lloc el divendres 19 de març de forma telemàtica, en el qual s'hi van projectaran els vídeos guanyadors i la presidenta de la SCB va fer entrega dels premis i diplomes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta