"Dona i Esport", el programa que impulsa un curs de defensa personal per a 50 dones a Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
06-03-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • "Dona i Esport", el programa que impulsa un curs de defensa personal per a 50 dones a Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

50 a dones de Lleida a partir dels 12 anys aprendran sobre defensa personal amb l'activitat d'Aikido, dins el curs "Defensa't amb la no violència", impulsat per l’Ajuntament de Lleida a través de la Regidoria d’Esports, en el marc del programa Dona i Esport.

Amb l’Aikido es pretén ensenyar com defensar-se sense augmentar la violència, tot aprofitant l’energia del agressor per projectar-lo, desequilibrar-lo i immobilitzar-lo, mitjançant moviments simples i naturals.

Les sessions estan pensades per donar eines per actuar amb rapidesa i de forma contundent segons la capacitat i el potencial de cada cos, a més, durant l'aprenentatge es desenvolupen l’autoestima, la confiança, l’esperit de cooperació, l’autodisciplina, la concentració, la no confrontació i la canalització de l’agressivitat per evitar perjudicar el contrari.

Des d’avui, es faran dues sessions d’Aikido setmanals per a dos grups de 25 dones cadascun. L’activitat e realitzarà fins el 29 de maig amb dos torns programats, cada dimecres, de 18 a 19.30 h el primer, i de 19.30 a 21 h el segon.

Comparteix

També t'interessarà