Donen els beneficis d'un conte infantil a l'UCI neonatal de l'Arnau de Vilanova

REDACCIÓ
Publicat: 
14-06-2022
Actualitzat: 14-06-2022 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Donen els beneficis d'un conte infantil a l'UCI neonatal de l'Arnau de Vilanova
    Peu de foto: 
    Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV)

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) acollirà aquest dimarts 14 de juny a les 18 h, la presentació del conte La Noa i el Jan i el tresor particular, obra de l’autor Toni Rodés i la il·lustradora Roser Niqui. Tots els beneficis de l’obra es destinaran a l’UCI neonatal de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV).

Tant l’autor com la il·lustradora de l’obra van tenir els seus fills ingressats en aquesta Unitat de l’HUAV i tots dos destaquen la gran professionalitat en l’atenció que van rebre. Per aquest motiu van decidir destinar els beneficis del conte a l’UCI neonatal, on actualment s’estan fent obres de remodelació. “Volem visualitzar la feina que fan els i les professionals de l’Hospital i ajudar en allò que puguem perquè comptin amb més recursos”, afirmen els autors.

La Noa i el Jan i el tresor particular és el primer conte de la col·lecció La Noa i el Jan Descobreixen Grans Tresors. La Noa, de 8 anys, i el Jan, de 6, viuran un seguit d’aventures i situacions que els portaran a conèixer els grans tresors, aquells que són tan valuosos que no es poden comprar ni amb tots els diners del món.

Aquest conte és el debut de Toni Rodés en el món de la literatura infantil. Anteriorment, havia publicat les obres Glops de vida, L’espero mentre la imagino i L’ocult rostre de la felicitat.

La presentació a l’IEI comptarà amb la presència de l’autor de l’obra, Toni Rodés; la il·lustradora, Roser Niqui; el director clínic territorial de Pediatria, Eduard Solé; la regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació de l’Ajuntament de Lleida, Marta Gispert, i el mag Xema Solé.

Comparteix

També t'interessarà