Donovan, figura del festival Músiques Disperses 2017

SEGREcom
30-11-2016
  • Donovan, figura del festival Músiques Disperses 2017

La pròxima edició del festival neofolk Músiques Disperses (MUD) de Lleida, que se celebrarà del 9 al 12 de març, comptarà amb un cap de cartell d’excepció, el poeta i cantant britànic Donovan, que als seus 70 anys es troba en plena gira de presentació de l’últim àlbum, Sunshine Superman, amb què celebra els cinquanta anys de trajectòria musical. L’organització del certamen lleidatà, guardonat enguany amb un dels Premis Altaveu, va anunciar així ahir la primera estrella de l’onzena edició del MUD, que comptarà per primera vegada amb una data a Barcelona, el dia 18 de març a la Sala Barts.

Val a recordar que el festival és organitzat per Guerssen i l’ajuntament de Lleida, i en el seu format es considera un dels certàmens més singulars de l’Estat dedicat al neofolk. Precisament, amb la presència a Lleida de Donovan, el MUD farà un pas més en la seua difusió.

Més enllà de ser un artista patrimoni de la música popular des dels seus inicis en la dècada dels seixanta, Donovan representa una autèntica institució de la història del rock i el pop britànic amb el seu llegat i influència. Sobre els concerts que ofereix actualment pels Estats Units, el mateix artista va dir que “estaré encantat d’anar de gira per agrair a tots els que han seguit el meu treball des dels inicis, com als que acaben de descobrir-me”.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta