Dos beques a Lleida per participar en colònies per a adolescents LGTBI

R.RÍOS
04-05-2018
  • Dos beques a Lleida per participar en colònies per a adolescents LGTBI

L’associació Colors de Ponent va presentar ahir dos beques per participar en la quarta edició de les colònies Oasis, impulsades per l’entitat Candela de Barcelona i dirigides a adolescents gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals. La subvenció, que ofereixen per tercer any consecutiu, costeja els 250 euros que costa l’estada, que aquest any tindrà lloc a Fogars de la Selva entre el 9 i el 14 de juliol.

“L’objectiu no és en absolut aïllar aquests joves, sinó que la seua autoestima pugui sortir reforçada per enfrontar-se després a la societat. Cal tenir en compte que l’assetjament escolar afecta en gran part aquests adolescents que no tenen un espai segur on expressar-se lliurement. I això és el que ofereixen aquestes colònies”, va explicar Maria Capell, la nova presidenta de Colors de Ponent.

Les colònies, úniques a Catalunya i Espanya i inspirades en iniciatives dels EUA i el Canadà, ofereixen en total 40 places per a adolescents d’entre 13 i 17 anys. Les dos beques de Lleida, que en els dos anys anteriors no van comptar amb persones interessades, ja tenen aspirants.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?