Dos casos de simulació de robatoris a les Garrigues i al Pla d'Urgell per cobrar les assegurances

REDACCIÓ
Publicat: 
21-04-2023
Actualitzat: 21-04-2023 14:01
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Dos casos de simulació de robatoris a les Garrigues i al Pla d'Urgell per cobrar les assegurances
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns una dona de de 33 anys, i van denunciar penalment un home de 40 anys, com a presumptes autors de dues simulacions de delictes comeses a les Borges Blanques i Mollerussa.

El primer cas es remunta al passat mes de març, quan una dona va denunciar que havia patit un robatori amb violència a Mollerussa. Segons la víctima, un home li va sostreure un telèfon mòbil de gamma alta.

En el segon cas, denunciat aquesta setmana, suposadament es va cometre el 7 d'abril quan uns homes van agredir la víctima quan sortia d'un  local d'oci de les Borges Blanques, i li van sostreure la cartera i un telèfon de gamma alta.

Gestions d’investigació van permetre esbrinar que totes dues denúncies per robatoris violents eren falses i que realment es tractava d'una simulació de delictes. Tot apunta, que la seva intenció era cobrar les corresponents assegurances.

El passat dilluns es va detenir a Bellpuig la dona que va denunciar el robatori a Mollerussa,  la qual va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria, amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerida.

A l'home que va denunciar el robatori a les Borges Blanques se’l va denunciar penalment per simulació de delicte.

Des del cos de Mossos d'Esquadra recordem que denunciar un fet que no ha succeït provoca una acció processal per simulació de delicte.

Comparteix

També t'interessarà