⏯️ Dos joves emprenedors creen una empresa per millorar la salut dels jugadors de videojocs

ACN
Publicat: 
30-08-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Dos joves emprenedors creen una empresa per millorar la salut dels jugadors de videojocs

El berguedà Pau Gallardo i la barcelonina Clàudia Gallego acaben de crear una empresa que té per objectiu millorar el rendiment dels jugadors de videojocs a través de sessions online impartides per experts. Es tracta del projecte eWith, que compta amb la participació de professionals del sector i la d'entrenadors amb anys d'experiència en els esports electrònics. En una entrevista amb l'ACN, Gallardo ha detallat que es tracta d'un projecte inèdit a l'Estat que, a banda de voler millorar el rendiment dels jugadors, també pretén "millorar la seva qualitat de vida". Per això, l'aplicació ofereix la possibilitat de contractar serveis d'entrenadors personals qualificats que controlaran l'alimentació i l'activitat física dels jugadors.
Els joves emprenedors han volgut aprofitar el 'boom' que viuen els anomenats 'e-sports' per posar en marxa el projecte, que es va gestar mentre estudiaven el Màster en Sports Management a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. El llançament de l'empresa s'ha fet en el marc de la pandèmia i és que la covid-19 també ha fet disparar les hores de consum dels esports electrònics. Segons l'Associació Espanyola de Videojocs, el mercat 'online' del sector dels videojocs va arribar l'any 2020 a la xifra històrica de 957 MEUR de facturació.

L'empresa, que porta per nom eWith, té per objectiu ajudar als joves -es dirigeix principalment a un públic que va dels 15 als 35 anys- a millorar el rendiment a través de sessions d'entrenament d'alt nivell impartides per experts. L'aplicació, però, també vol trencar l'estigma que els vídeojocs estan mal vistos i volen incidir en la part de la salut: "Volem explicar i ensenyar els beneficis que s'aconsegueixen quan es juga correctament". D'aquesta manera, ofereixen la possibilitat de contractar els serveis d'un entrenador que dissenyarà un entrenament personalitzat i controlarà, entre d'altres, l'alimentació i l'activitat física.

Una altra de les potes del projecte és l'anomenada 'Play With'. A través d'un clic, els clients podran concertar una cita per jugar al seu vídeojoc preferit amb algun dels seus ídols. La plataforma permetrà que, a banda de jugar, puguin mantenir una conversa amb algun dels 'gamers' més reconeguts del moment.

Gallardo explica que el sector dels 'eSports' és "molt nou" i concreta que hi ha molt poca oferta formativa. "La gent comença a jugar de manera individual i, a partir d'aquí, si ets molt bo et pot fitxar un club i arribar a grans competicions", apunta.

Comparteix

També t'interessarà